Saturday, 26 May 2012

Buku is Book

dunia ini seperti sebuah buku..
jika kita tidak pergi kemana-mana
or berusaha untuk maju.,
sama je seperti seumur hidup kita hanya baca satu halaman jep..
sebab hidup kita ada page by page and a chapter..
page bagi aku kira macam hari-hari yang dilalui..
chapter tu bagi aku kira macam umur la..
tapi bagi aku.,
aku lebih suka cakap chapter sebagai semester baru memandangkan aku nie seorang student..
tiap kali masuk semester baru kira chapter baru la kan..?
or korang fikir cam ne..?
huhu..